Εγκατάσταση Πρέσσας Πέλλετ MTD

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Εγκατάσταση  πρέσσας πέλλετ μοντέλο TITANIC 51 στη Θήβα.

 

Εγκατάσταση γραμμής παραγωγής μπρικέττας Di Più MP80

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Εγκατάσταση στην εταιρεία "Γερασιμίδης", model MP80, Αμυγδαλεώνας Καβάλας.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΠΡΙΚΕΤΑΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014:
Πώληση μηχανήματος παραγωγής μπρικέτας 900kg/h του οίκου DI PIU στην εταιρία ΤΑΓΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ-ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ.

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015:

Πώληση μηχανήματος παραγωγής μπρικέτας 700kg/h του οίκου DI PIU στην εταιρία ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ. 

Εξοικονόμηση κατ'οίκον

Η εταιρεία ΠΕΡΡΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε. - MEGAMAX έχει ενταχθεί στα Πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» προσφέροντας αποδοτικές και οικονομικές λύσεις θέρμανσης από βιομάζα (πέλλετ, μπρικέτα, ξύλο).

Οι σόμπες και τα ενεργειακά τζάκια που εμπορευόμαστε, από γνωστούς Οίκους της Ιταλίας,  φέρουν 6 πιστοποιητικά απόδοσης και λειτουργίας και 2 χρόνια εγγύησης και εντάσσονται στην Ενεργειακή Κλάση Α. Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μας.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η πραγματοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων σε θέματα κεντρικής ή μεμονωμένης θέρμανσης από βιομάζα. Έχοντας την εμπειρία του εμπορίου μηχανολογικού εξοπλισμού και με γνώμονα την καλή και άμεση συνεργασία, μένουμε πιστοί στη στρατηγική της εταιρείας μας για άμεσες, εγγυημένες και οικονομικές λύσεις των πελατών μας.  

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε εδώ.

ΠΕΡΡΗΣ Ε & ΣΙΑ ΕΕ & Beccaria

Η εταιρία ΠΕΡΡΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ε.Ε. ως αντιπρόσωπος του Ιταλικού οίκου Beccaria προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά εξοπλισμού και συστημάτων για την επεξεργασία ζωοτροφών, τροφίμων, πλαστικού, καουτσούκ που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις του καταναλωτή. Ο οίκος Beccaria με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας κατασκευάζει και εμπορεύεται ένα ευρύ και ολοκληρωμένο φάσμα εξοπλισμού για την επεξεργασία, αποθήκευση και μεταφορά του ξύλου με τελικό σκοπό την παραγωγή του πέλλετ όπως διύλιση στον σφυρόμυλο, μύλο πέλλετ σε διάφορους τύπους και μεγέθη, σιλό αποθήκευσης και ανάμιξης, ψυγεία, κόσκινα, κοχλίες, αναβατόρια και μεταφορικές ταινίες. Η ευρείας κλίμακας εμπειρία στην αποθήκευση, τη μεταφορά, το δοσομετρισμό και την ανάμειξη των διαφόρων προϊόντων με την υποστήριξη του προσωπικού αλλά και την  βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών για την συναρμολόγηση και πλήρη παράδοση της μονάδας στο χώρο, είναι τα κλειδιά που οδήγησαν τον οίκο Beccaria να θεωρείται ο πιο κατάλληλος συνεργάτης για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων με δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων σε όλες τις χώρες εντός και εκτός Ευρώπης.

ΠΕΡΡΗΣ Ε & ΣΙΑ ΕΕ & Di Più

Η εταιρεία ΠΕΡΡΗΣ Ε & ΣΙΑ ΕΕ, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ιταλικού Οίκου Di Più, προσφέρει τις ελκυστικότερες οικονομικά και τεχνολογικά μονάδες παραγωγής μπρικετών, βασιζόμενη στα 30 χρόνια εμπειρίας του οίκου στις πρέσες μπρικετοποίησης. Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του ο Ιταλικός οίκος απέκτησε τον κατάλληλο σχεδιασμό και την τεχνογνωσία έχοντας ως συνέπεια να θεωρείται ένας από τους ηγέτες της κατηγορίας του σε παγκόσμιο επίπεδο. H αποδοτικότητα, η αξιοπιστία και η ποιότητα είναι τα κλειδιά που οδήγησαν τις πρέσες μπρικέτας Di Più να είναι παγκοσμίως γνωστές ως η καλύτερη λύση συμπίεσης οποιουδήποτε υπολείμματος από ποικίλες διαδικασίες επεξεργασίας. Έχει εγκαταστήσει περισσότερες από 400 αυτόματες γραμμές παραγωγής παγκοσμίως, εκ των οποίων 2 έχουν εγκατεστηθεί και στην Ελλάδα.

ΠΕΡΡΗΣ Ε & ΣΙΑ ΕΕ & Ankur Scientific Energy Technologies Pvt. Ltd.

Η εταιρεία ΠΕΡΡΗΣ Ε & ΣΙΑ ΕΕ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ινδικού οίκου Ankur Scientific Energy Technologies Pvt. Ltd, προσφέρει συστήματα αεριοποίησης βιομάζας τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρεία Ankur Scientific είναι εταιρεία πιστοποιημένη με ISO και CE , και μετρά 25 χρόνια επιστημονικής έρευνας στον τομέα των αεριοποιητών. H εταιρεία Ankur scientific παίρνει ένα ακόμη βραβείο. Ο ιδρυτής της, Dr. Jain, βραβεύεται ως η προσωπικότητα της χρονιάς 2013 στον τομέα της βιομάζας.